In het Sunny Day 1 complex dat ongeveer 25 minuten rijden van het vliegveld van Bourgas ligt verhuren wij 1 appartementen. Het complex heeft een mooi zwembad en een klein restaurant met gratis wifi als u er wat eet of drinkt. Ook is er een dokterspost aanwezig. En een kleine supermarkt

Het appartementen liggen in het rustige gedeelte van Sunnybeach op 5 minuten lopen van het strand waar nog een stukje vrij strand is waar je zelf je handdoek vlak bij de zee neer mag leggen . Een tochtje naar het centrum van het zonnestrand of naar de mooie oude stad Nesebar kunt u maken met de bus, het mini treintje of de taxi maar is ook te voet goed te doen.

Nesebar werd in de 6e eeuw vóór Chr. gesticht door Dorische Grieken op de plaats waar zich al in het 2de millennium vóór Chr. de Thracische nederzetting Menabria bevond. De Grieken noemden de stad Mesambria, waarvan het Slavische Nesebar is afgeleid. In de 20e eeuw werd Nesebar een stad van Bulgaren en leeft ze van het toerisme. Sinds 1983 staat ze op de Werelderfgoedlijst van de Unesco. Het is een prachtige stad waar u zeker van zal gaan genieten.

In Nesebar zijn twee Aquaparken dus ook voor gezinnen met kinderen is er genoeg te doen.

Excursies kunt u ter plaatse boeken er zijn bijvoorbeeld jeep safari's of excursies naar de blauwe bergen. Naar Bourgas, de op vier na grootste stad van Bulgarije, is ook een goede busverbinding.

 


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK